طرز تهیه املت لقمه ای

مطلب آشپزی زیر طرز تهیه املت لقمه ای یا همان بوریتو را برایتان قرار داده ایم . شما میتوانید از این املت بسیار خوشمزه لقمه ای برای یک صبحانه بسیار عالی در روز تعطیلی استفاده کنید.

 

صبحانه روز جمعه با بقیه روزها باید فرق داشته باشد و به همین دلیل ما به شما پیشنهاد می کنیم برای صبحانه روز جمعه تان املت لقمه ای را امتحان کنید.

یک صبحانه مجلل برای صبح جمعه تان درست کنید

 صبحانه مهم ترین وعده غذایی در طول روز است. بعضی ها دوست دارند صبحانه شان متنوع و گاهی تجملاتی باشد. معمولا اگر از کسی بپرسید برای صبحانه چه میل دارد، احتمالا پاسخش املت خواهد بود. به همین دلیل املتی متفاوت مخصوص صبحانه را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه املت لقمه ایمواد اولیه برای املت لقمه ای برای صبحانه

ژامبون گوشت 90% یا گوشت چرخ کرده : 450 گرم
تخم مرغ : 10 عدد
کنسرو لوبیا : 1 قوطی
فلفل دلمه ای : 1 عدد
روغن : 1 قاشق
پنیر چدار : 300 گرم
نان پیتا یا تافتون : 10 عدد

طرز تهیه املت لقمه ای برای صبحانه

در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.
فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید.
سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند.
لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.
نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.
حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید.
در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید.
سپس لقمه های خوشمزه املت را سرو کنید.

طرز تهیه املت لقمه ای

 

منبع : http://cafedaran.com